NSKU

Nordstrand sjakklubbs ungdom

Candy  NSKU med 3 Norgesmestere!!!

20111127pic

Tigerklubben arrangerte NM for Ungdom i helgen på Quality hotell Mastemyr. Med totalt 282 deltagere var det duket for mange og (for noen) lange matcher.

Årets NM ble arrangert samtidig som VM for ungdom i Brasil, hvilket gjorde at endel spillere var forhindret fra å delta.

NSKU hadde totalt 19 deltagere, fordelt på alle grupper bortsett fra A. Totalt sett gjorde de en utrolig bra innsats.

I NM ble spilt 7 runder hvor seier ga 1 poeng, remis 0,5 poeng og tap 0 poeng.

Spilletiden var 1 time på de første 40 trekk, og deretter 30 minutter til resten av partiet.

I NM er det noteringsplikt, men de yngste kan sette streker mot et lite fratrekk i total tid.

Sjekk her for en rask innføring i notering

NSKUs innsats var som følger:

Gruppe B : Egil tok en fin 6. plass med 5 poeng, Eivind og Kristian tok 3,5 poeng, og Petter Martin tok 3 poeng. Egil og Kristian fikk solid pluss i rating (spillestyrke) for denne innsatsten.

Gruppe C : Aschmirthan var eneste deltager i denne gruppen. Han tok 3,5 poeng til slutt etter en fin opphenting.

Gruppe D : Norgesmester Johannes sikret tittelen med seier i siste runde og 6,5 poeng totalt. Didrik og Cornelius fulgte opp med 5 poeng på hhv 7. og 8. plass. Thomas og Barnabas tok begge 3,5 poeng i denne meget tøffe gruppen.

Gruppe E : Norgesmester Eivind D. var eneste deltager fra NSKU i denne gruppen, men sikret tittelen han også med 6,5 poeng.

Gruppe F : Norgesmester Andreas sikret seieren med remis i siste runde og dermed også han 6,5 av 7 poeng. Sigurd og Pradheeban tok begge 4,5 poeng, og dette holdt til hhv 10. og 11. plass.

Gruppe G : I denne gruppen var det veldig jevnt. Daniel og Thyra var to av åtte(!) med 5 poeng. Dette holdt til hhv 5. plass for Daniel og 8.plass for Thyra. Philip gjorde en sterk innsats og tok 4 poeng, kun med svarte brikker! Linnea hadde en dårlig start men spilte bedre og bedre og endte også med 4 poeng. Michael var siste deltager fra NSKU i denne gruppen.

Gratulerer med flott innsats til alle!

Bilder fra turneringen finnes her. (Oppdateres...)

Hele resultatlisten finnes her.

Turneringens hjemmeside er her.

Skrevet av J.A. 27. november 2011

Candy  NM for barn og ungdom, 25-27. november

I dag starter årets største sjakkturnering for barn og ungdom. Turneringen spilles på Mastemyr, og samler ivrige sjakkspillere fra hele landet. Av de 288 deltakerne, er hele 20 fra Nordstrand SKU.

Vi ønsker : Eivind S., Didrik, Eivind X.,Egil, Barnabas, Kristian, Johannes, Petter Martin, Sigurd, Cornelius, Thyra, Phillip, Daniel, Axel, Aschmirthan, Pradheeban, Michael, Thomas, Andreas og Linnea lykke til!

Turneringen kan følges her.

Skrevet av K.T. 25. november 2011

Candy  VM for ungdom

Johan Salomon deltar i VM for ungdom, som spilles i Brasil 18-27.11. Etter 4 runder, har han 2,5 poeng i klassen U14 Open. Han var på forhånd rangert som nr 55, men har nå klatret opp til 47 plass.

Følg Johan og de andre norske deltakerne her.

Skrevet av K.T. 22. november 2011

Candy  Klubbmesterskapet 2011

20111120pic

NSKU arrangerte klubbmesterskapet 2011 på Lambertseter gård søndag 20. november. Med 46 deltagere var turneringen tilbake på det nivået deltagere som det burde være. Ekstra hyggelig var det at så mange nye deltok med sine foreldre. De tilbragte noen hyggelige timer i godt sjakkselskap.

Kantinen hadde som vanlig et godt utvalg av både sunne og mindre sunne varer - med andre ord noe for enhver smak.

De tre eldste gruppene spilte sammen, hvilket gjorde at det ble utfordinger og god matching for alle siste helgen før NM.

I Kadett stilte Egil, Eivind og Kristian.

I Lilleputt var det denne gangen 4 deltagere. Her manglet imidlertid noen spillere som vanligvis stiller.

I Miniputtklassen var det 9 deltagere. Her stilte også hele laget som ble Norgesmestre i klassen under 12 år, og denne gruppen gjorde seg bemerket i den samlede gruppen. Suveren vinner ble Johannes som vant alle sine kamper.

I Mikroputt var det imponerende 30 deltagere. Her var også turneringens eneste jenter, som viste at sjakk ikke trenger å være bare for gutter. Vinner ble Thyra som gjorde rent bord og vant alle sine kamper. På andre plass kom Linnea, som kun tapte mot Thyra.

Topp 3 resultater :
Kadett :Klubbmester Egil, 2 plass Eivind , 3 plass Kristian
Lilleputt : Klubbmester Didrik, 2.plass Cornelius, 3.plass Barnabas
Miniputt : Klubbmester Johannes, 2 plass Andreas, 3.plass Eivind
Mikroputt : Klubbmester Thyra, 2.plass Linnea, 3.plass Mats William

Bilder fra turneringen.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av J.A. 20. november 2011

Candy  NTG BGP

Lørdag 19. November inviterte BGP til sin årlige BGP turnering. Det endte opp som en god matching i de fleste klassene, selv om det var færre deltagere enn vanlig.

NSKU var representert med Cornelius, Andreas, Thyra og Linnea. Trist at ikke flere benytter anledningen til å delta på turneringer som arrangeres så nær.

Cornelius var eneste Kadett i den kombinerte Kadett/Lilleputt gruppen. Han vant dermed Kadett, og kom på xx plass i den kombinerte gruppen med sine xx poeng.

Andreas endte med 4,5 poeng på 2. plass i Lilleputt, etter en uheldig start på turneringen.

Thyra og Linnea spilte i Mikroputt. Her kom Thyra på sterk 2. plass etter kun 1 tap og 1 remis (mot Linnea). Linnea kom på 7. plass.

En ufullstendig resultatliste finnes her.

Skrevet av J.A. 20. november 2011

Candy  Konnerud Sjakk-klubb 50-års jubileumsNVGP

Konnerud Sjakk-klubb 50-års jubileumsNVGP ble spillt over to dager, 12 og 13 nov på Folkets Hus i Drammen.

Det ble spillt 5 runder langsjakk med 1 time på 40 trekk og 30 minutter på resten av partiet.

Fra NSKU deltok Eivind, Andreas, Linnea og Didrik.

Her i Drammen ble det meget gode resultater på våre unge spillere. Eivind fikk 3 poeng og kom med det på 6. plass i gruppe B. Andreas og Didrik møtte hverandre på første bordet i siste runde for å kjempe om førsteplassen i gruppe C. Det ble remis mellom guttene og Andreas fikk 1. plass med 4,5 poeng og Didrik 3. plass med 4 poeng. Linnea deltok også i gruppe C, men denne turneringen var nok for tøff for henne.

Vi gratulerer alle sammen med gode resultater!

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 16. november 2011

Candy  Sarpsborg SK høsthurtigsjakk II NVGP 2011

Sarpsborg Sjakk-Klubb sin hurtigsjakkrunde nr II ble spillt på Sangerhuset i Sarpsborg den 4. november. NSKU's deltakere var igjen Andreas og Didrik.

Betenkningstiden var den samme som sist, 10 min + 5 sek tillegg pr trekk. Denne gangen ble det lenger opp til pallen for våre gutter. Andreas endte på 5. plass i gruppe B med 3,5 poeng og Didrik kom på 10. plass med 3 poeng.

Vi gratulerer guttene med innsatsen!

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 16. november 2011

Candy  Sarpsborg SK høsthurtigsjakk NVGP 2011

Sarpsborg SK høsthurtigsjakk NVGP 2011 ble arrangert på Sangerhuset i Sarpsborg 21. oktober.

Fra NSKU deltok Andreas og Didrik. Det ble spillt 6 runder hurtigsjakk med 10 min + 5 sek tillegg pr trekk. Resultatmessig gikk det meget bra for NSKU. Andreas spillte suverent og fikk med sine 5,5 poeng 1. plass i gruppe B. Didrik fikk 3,5 poeng og 5. plass.

Vi gratulerer guttene med gode resultater.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 16. november 2011

Candy  Påmelding Klubbmesterskapet 2011

Det er på tide å melde seg på Klubbmesterskapet som blir arrangert på Lambertseter gård søndag 20. november.

Full invitasjon finnes her.     Plakat til kjøleskap mm finnes her.

Vi begynner å spille kl. 11.00, og regner med premieutdeling ca. kl. 16.15 (Tidligst kl. 15.50). Alle spiller 6 runder, evt. 7 dersom rundene går veldig fort.

Oppmøte er senest kl. 10.30. Deltakerne må på forhånd melde seg på og så registrere seg ved ankomst.

Startavgift er Kr. 100,- pr. spiller (Søskenrabatt: Kr. 50,- for søsken nr. 2, 3, osv.).

Det er nå også åpnet for online påmelding, online påmelding her.

Skrevet av J.A. 03. november 2011

Candy  Seier til Eivind S. i Sandefjord

20111101pic

Helgen 28-30 oktober inntok en hel gjeng fra NSKU Sandefjord, hvor det ble arrangert 75års jubileums GP. Neste års landsturnering arrangeres nettopp av Caissa, så dette kunne vel sies å være en aldri så liten generalprøve. Hele 8 av de 71 deltakerne var fra NSKU, klubben hadde i år valgt denne turneringen som fellesarrangement. Sosialt må vi si det ble en suksess, gutta så ut til å finne tonen, både i og utenfor spillelokalet. Lørdagskvelden var alle som kunne (både barn og foreldre), samlet til felles middag på et halloweenpyntet pizzasted.

Også sjakklig gikk gikk det i vår favør. Eivind S. vant gruppe B med 5/6 poeng etter solid spill gjennom alle de 6 rundene. Gratulerer! Andreas kom på tredjeplass, med 4.5p. Egil, Axel, Petter Martin, Didrik og Vetle leverte også gode prestasjoner. Mange interne oppgjør ble utkjempet, brødreoppgjør kom man heller ikke utenom denne gangen.

I A klassen gjorde Johan nok en gang en god turnering. Han endte på 9 plass med 4/6 poeng. Johan skal representere Norge, i VM for ungdom i Brasil om en drøye 14 dager, og vi i klubben ønsker lykke, lykke til!

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen.

Bilder fra turneringen hos sjakk.net.

Skrevet av K.T. 01. november 2011

Candy  Eivind og Andreas ble Oslomestre

20111030pic

Oslomesterskapet ble arrangert 22-23 oktober på Korsvoll skole. Gruppene A-E spilte over 2 dager, mens de tre yngste gruppene bare spilte på søndag. I år var det 121 deltakere fra ulike Osloklubber, fra NSKU deltok 22 spillere.

Gruppe B: Her var hele 4 av 9 deltakere fra NSKU. Eivind S. kom på 4.plass med 21 p, Egil 5.plass, Petter Martin 6 plass og Kristian 8 plass.

Gruppe C: Johan tok 22 poeng og fikk 2.plassen. Aschmirthan, som var den eneste tok poeng fra gullvinneren Lars Oscar, fikk 20 poeng og femteplassen .

Gruppe D: Didrik kom på 4.plass med 20 poeng. Cornelius kom på 11.plass og Thomas 13.plass.

Gruppe E: Oslomester Eivind X. Eivind tok sitt første oslomesterskap med 19 poeng. Han måtte gi tapt for de sterke tre OSSU gutta i klasse D, ellers var det få som kunne hamle opp mot Eivind i år. Gratulerer! Barnabas tok 4. plass.

Gruppe F: Nykommer Sigurd kom på en sterkt 7.plass. Pradheeban fikk bare et poeng mindre, men havnet på 12.plass..

Gruppe G: Oslomester Andreas. Andreas ble Oslomester for tredje år på rad, etter full pott og 21.p. Daniel kom på 3 plass med 17 poeng.

Gruppe H: Thyra tok en meget sterk 4.plass med 17poeng, i klassen med hele 54 deltakere. Linnea fikk også 17 poeng, men havnet på 10.plass grunnet lavere kvalitet. Michael inntok plassen rett bak, med 16.poeng. Peter, Daniel og Mats-Emil og Arne tok også mange fine poeng i denne klassen.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen.

Alle som deltok i OM i klasse A-G og som vil være med i NM for barn og ungdom på Mastemyr 25.-27.11 kan melde seg på direkte til arrangøren ved Silje Bjerke: silje@sjakkhuset.no

De som vil til NM, men ikke var med i OM eller som deltok i klasse H, må sende en mail til styret på turnering@nsku.no.

Skrevet av K.T. 30. oktober 2011

Candy  Flott sjakkhelg på Fagernes

20111020pic

NM i sjakk for klubblag ble arrangert på Fagernes fra fredag 14. til søndag 16. oktober.

NSKU stilte med kadettene Eivind S. B. på 1. bord, Egil på 2. bord, Petter Martin på 3. bord og Kristian på 4. bord. De møtte mange gode lag, og alle fire kjempet hardt de seks kampene.

Eivind imponerte med hele 4,5 poeng, og Egil og Kristian fikk 2,5 poeng hver. Petter Martin kjempet hardt og lenge, men fikk dessverre ingen poeng denne gangen. Med 9,5 individuelle poeng og 3 lagpoeng ble de premiert som beste kadettlag.

Nordstrand stilte med tre voksenlag. Johan S spilte på Nordstrand 1 og fikk 2,5 poeng, Johannes spilte på Nordstrand 2 og fikk 1 poeng, og Knut spilte på Nordstrand 3 og endte opp med hele 3,5 poeng. Alle tre spilte 5 kamper.

Turneringen ble spilt på Quality Hotel i luftige, lyse og fine lokaler. Rommene var fine, og det var variert og god mat til alle måltidene.

Kadettene koste seg med å spille «Tetris» mot hverandre på hotellrommet om kvelden.

Hele resultatlisten finnes her.

NSKs artikkel om turneringen.

Skrevet av K.B. 21. oktober 2011

Candy  NSKU tar dobbeltseier i Trygve Waage Cup

20111020pic

Trygve Waage Cup har blitt arrangert hver høst siden 2002 til minne om OSU (Oslo sjakkrets ungdom) og USFs (Ungdommens sjakkforbund) grunnlegger Trygve Waage, som dessuten i mange år var lærer ved Lambertseter skole. NSKU vant de to første årene, og i jubileumsutgaven var vi tilbake på topp!

Ikke bare vant NSKU 1 (Cornelius, Aschmirthan, Axel, Barnabas og Bror) hele turneringen med klar margin, men NSKU 01/02 (Andreas, Daniel, Dheeban og Sigurd) fulgte opp med å vinne premien for beste lag født 2001 og senere. NSKU vant turneringen i 2002 og 2003, men siden den gang har de to andre store Osloklubbene dominert, så seieren smakte ekstra godt. En fin oppfølging av den fine innsatsen og de gode resultatene i NM for lokallag i Stavanger i midten av september var det også (se tidligere nyhet).

Selv om lagets prestasjon er det viktigste, er det også premier til spillerne som tar flest poeng. Også i denne konkurransen dominerte NSKU. Cornelius ble beste 1. bordsspiller, Axel beste 3. bordsspiller og Barnabas beste 4. bordsspiller.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av A-B. 20. oktober 2011

Candy  Oslo Chess International

4 NSKU'ere brukte høstferien til å måle krefter med spillere fra inn- og utland i Oslo Chess International. Hans Olav Lahlums første store sjakkturnering i Oslo samlet 112 spillere fra et tosifret antall land i lyse og fine, om enn litt trange, spillelokaler på Thon Hotel Ullevaal.

Andreas, Aschmirthan, Eivind D og Johannes stilte opp i Elo-gruppen som hadde deltagere med internasjonale ratingtall opp til 2156. Det ble mange tøffe partier på NSKU-erne, men gutta beit godt i fra seg og sanket til sammen 17,5 poeng av 36 mulige.

Andreas imponerte aller mest og tok en sterk 21. plass med 5 poeng. Andreas, som ennå ikke er 9 1/2 år gammel, fikk en internasjonal ratingprestasjon på over 1800! Eivind D gikk også opp masse nasjonale ratingpoeng med 4,5 poeng. Johannes, som var høyest rangert av NSKU'erne på forhånd, endte også på 4,5 poeng, mens Aschmirthan tok 3,5 poeng.

Alt i alt en lærerik turnering for NSKU-kvartetten.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av R.D. 17. oktober 2011

Candy  Høstsjakkskolen BGP

20110905pic

Som vanlig ble Sjakkskolen avsluttet med en BGP turnering fredagen. Stedet denne gangen var Gymsalen på Bygdøy skole.

NSKU stilte opp med deltagere i alle klasser og gjorde en god innsats i turneringen. Grunnet få deltagere måtte klasser slås sammen, og dette gjorde nok at motstanden for noen ble litt av en utfordring.

Arne var eneste deltager fra NSKU i klasse begynner, hvor han tok en fin 3. plass. Begynnerene spilte sammen med Mikroputtene.

Thyra og Linnea spilte i Mikroputt, og fikk begge 15 poeng. Thyra snek seg imidlertid såvidt foran på kvalitet denne gangen.

Miniputt, Lilleputt og Kadett spilte også sammen. Daniel kapret 1. plassen i Miniputt med 15 poeng, hvilket holdt til 3. plass i den samlede gruppen. Her var det veldig tett, og Pradheeban fikk en 7. plass med sine 14 poeng. Sigurd kjempet godt og endte med 12 poeng.

I Lilleputt gjorde Andreas rent bord med kun seire og vant klassen, hvilket også holdt til 1. plass i den samlede gruppen. Aschmirthan kom på 3. plass i Lilleputt.

Cornelius var eneste deltager i Kadett, og tok dermed seiren, og en 2. plass i den samlede grupen.

Det var en glad gjeng som stilte opp til fotografering etterpå...

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen.

Skrevet av J.A. 10. oktober 2011

Candy  Godt spill i Porsgrunn GP Hurtigsjakk

Porsgrunn GP ble arrangert over to dager, 1 og 2 oktober, med totalt 10 kamper. Lokalitetene var lyse og moderne, resultatene ble kontinuerlig oppdatert på turneringsservice. A og B-gruppen spilte samlet grunnet lav deltakelse, men med premiering hver for seg.

Av de 20 deltakerne stilte to av våre, Didrik og Andreas. Andreas vant gruppe B og kom på en gledelig 5 plass totalt, med 6/5 av 10. Didrik kom sterkt på slutten og endte opp med 5/10.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 07. oktober 2011

Candy  Sterk innsats i Tiger BGP

20110927pic

Tiger BGP ble arrangert på Løren skole, søndag 25 sept. Totalt stilte 69 deltakere opp til start, dette er en klar tilbakegang fra 2010 (98 stk)

Hele 3 gruppeseire ble det på Nordstrand Sku denne gangen. Cornelius gjentok suksessen fra lørdag og vant kadettklassen. Andreas vant lilleputtklassen med Didrik på 2 plass og Aschmirthan på 4.plass

Av de 23 deltakerne i mikroputtklassen var det bare 4 jenter. Imidlertid er det jo ikke nødvendigvis kvantiteten som teller... Thyra gjorde dette helt klart, da hun endelig stod løpet helt ut og vant velfortjent. Seier på 2 stk Kvendseth i dag altså, gratulerer !. Linnea deltok også i denne klassen.

I miniputtklassen fikk Pradheeban en fin femteplass, Sigurd bet også godt fra seg i denne tøffe gruppen.

Arne deltok i begynnerklassen og vi håper det ga mersmak. Det blir mange sjanser fremover for Arne og andre ferske spillere i månedene fremover. Som regel er det egen begynnerklasse og alle barna som deltar får en fin premie. Neste turneringen er Høstsjakkskolen BGP, fredag 7 okt.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen.

Skrevet av K.T. 27. september 2011

Candy  Veien BGP 2011

20110926pic

Cornelius, Andreas og Linnea hadde en travel sjakkhelg som ble innledet lørdag, med Veien BGP. Dessverre var det ikke så mange andre som hadde funnet veien til Veien, så det var totalt kun 18 deltakere.

Arrangementet var godt gjennomført, det var flotte uteområder med hinderløype bak skolen, og kantinen bugnet over av godsaker som lett kunne mettet 30 deltakere til.

Grunnet få deltakere spilte alle i samme gruppe, men med premiering ut fra de ulike BGP-gruppene.

Cornelius vant kadettgruppen med 4,5/6 poeng. Andreas hadde ikke marginene på sin side ved kvalitetsberegning, og fikk andreplass i lilleputtklassen med 5/6 poeng. Linnea vant mikroputtklassen med 3/6 poeng.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 26. september 2011

Candy  NSKU Norgesmestre i NM for Lokallag 2011

20110715pic

Stavanger Sjakklubbs Ungdom arrangerte et strålende NM for Lokallag på nyåpnede Scandic Forus utenfor Stavanger. Lokalitetene var fabelaktige, store, lyse og med god lufting.

Turneringen ble arrangert over tre dager med 1 runde fredag, 3 på lørdag og 2 på søndag.

NSKU stilte med 2 lag, Johannes, Eivind, Andreas, Daniel og Pradheeban spilte i Klasse Barn, mens Cornelius, Aschmirthan, Axel og Barnabas stilte i Klasse Ungdom.

I klasse Barn gjorde laget en aldeles fantastisk innsats, selv om motstanden til tider var sterkere enn ventet. Ikke bare vant de alle lagkampene, men av totalt 24 kamper tapte de kun 2! Dette sikret både Norgesmestertittelen i klassen, samt premie til Johannes, Eivind og Andreas for beste 1., 2. og 3. bordsspillere.

Ungdomslaget sanket poeng her og der i møte med på papiret sterkere spillere og endte til slutt på en meget bra 6. plass, mye takket være seire fra Axel og Barnabas i nest siste runde.

Vi gratulerer!

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen.

Nettavisens reportasje fra turneringen.

Skrevet av J.A. 20. september 2011

Candy  Hønefoss NVGP

Hønefoss NVGP ble avholdt på General Hotell 17. og 18. september 2011.

Fra NSKU deltok Petter Martin, Egil og Eivind i klasse B.

I klasse C deltok Didrik og Kristian.

Det ble spilt tilsammen 5 runder med 90 minutters betenkningstid.

I klasse B fikk Eivind 3 poeng og 5. plass. Egil og Petter Martin fikk begge 1,5 poeng.

I klasse C ble det i siste runde kamp om 1. plassen mellom Didrik og Kristian hvor Didrik gikk seirende ut av partiet. Kristian fikk 4 plass i klassen med 3 poeng.

Vi gratulerer guttene med innsatsen og gode resultater.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 20. september 2011

Candy  Trygve Waage Cup (TWC) 2011

Trygve Waage Cup er en lagturnering for spillere født 1998 og senere.

Onsdag 28. september spilles de to første av fem runder i årets Trygve Waage Cup. Turneringen fortsetter 12. og 19. oktober. Det vil bli spilt to runder pr. kveld de to første gangene, og en runde siste kvelden. Partiet skal i utgangspunktet noteres. (Se lynkurs i notasjon her.) Det er oppmøte første gang kl. 17.45 i Oslo Schakselskaps lokaler, Bogstadvn. 30, 7. etasje, ca. 200 m fra Majorstua T-banestasjon. skole.

Meld deg på, så lager NSKU lag. Er dere flere som gjerne vil spille på samme lag, si ifra ved påmeldingen.

Se invitasjonen i huskelisten for ytterligere detaljer.

Send din påmelding til turnering@nsku.no innen søndag 25. september.

Skrevet av J.A. 19. september 2011

Candy  OSS Europacup GP 2011

OSS Europacup GP 2011, ble arrangert søndag 11 september. Fra NSKU stilte Johan, Petter Martin, Didrik og Andreas.

Johan endte på en solid 7 plass i gruppe A, med 4/7 p. Han spilte blant annet remis mot sølvvinner Brede Kvisvik.

Didrik fikk 3,5 p i gruppe B, og også førsteplassen i gruppe 4. Andreas og Petter Martin endte tett bak med 3 og 2,5 p.

Hele resultatlisten finnes her.

Les mer om turneringen her.

Skrevet av K.T. 12. september 2011

Candy  Moss BGP

Moss BGP ble arrangert lørdag 3 september, og inngikk som en av mange begivenheter under Kambodagen. Det var forholdsvis få deltakere (16 stk), dette nok mye grunnet landslagssamlingen samme helg, hvor mange i aldersgruppen 2001 og eldre deltok.

Andreas fikk delt førsteplass i den kombinerte miniputt/lilleputt/ungdomsklassen med 4,5 /5 poeng. Han fikk dermed full pott(100p) i BGP sammenlagt. Linnea fikk 3/6 poeng i mikroputtklassen.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 05. september 2011

Candy  Kragerø GP20110905pic

Didrik, Johannes og Andreas deltog i Kragerø GP, som ble arrangert på Kragerø Sportell, 26-28 august. I år var det totalt 66 deltakere, noe som er en solid økning fra 2010.

Arrangementsmessig var det turneringen godt gjennomført. Noen hadde innvendinger mot temperaturen i spillelokalet, men med Landsturneringen friskt i minne, kan man vel ikke klage.

Pausene ble benyttet til spill og annen moro, noen tok en tur på fjorden med båt som kunne leies på stedet.

Johannes spilte i A-klassen og endte med 2,5 poeng på 15 plass. Han beseiret bl.annet klubbkamerat Gyldenås.

Andreas fikk 4 poeng og fjerdeplassen, og vant klasse 4. Didrik stod svært godt i siste runde, men trådde litt feil i sluttspillet. Han endte dermed med 3 poeng.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen.

Skrevet av K.T. 05. september 2011

Candy  Feil i oppgavesett uke 34

Den enkle oppgaven i uke 34 inneholdt en feil, og kunne ikke løses. Den er nå byttet med den riktige.

Skrevet av J.A. 29. august 2011

Candy  Nordstrand GP-Hurtigsjakk

20110824pic

Tradisjonen tro innledet voksenklubben NVGP-sesongen på østlandet, med Nordstrand GP, som ble arrangert på Lambertseter gård 20 august. Turneringen gikk over 7 runder med en betenkningstid på 25 min. I år var det 73 deltakere, av våre deltok Didrik, Eivind, Kristian, Petter M., Cornelius og Andreas.

Eivind og Petter Martin stilte opp i B-gruppen og endte opp med henholdvis 3 og 2.5 poeng. Flott prestert i møte med spillere som stort sett hadde betydelig mer rating enn våre unge spillere.

I C-gruppen stakk Cornelius like godt avgårde med seieren, med 5.5 poeng. Andreas og Kristian fulgte like bak med 5 og 4.5 poeng. Didrik havnet litt lenger ned på listen denne gang, men kommer garantert sterkt tilbake ved senere anledninger.

Se Nordstrand Sjakklubbs nyhet her.

Neste GP arrangeres i Kragerø kommende helg, denne gangen langsjakk over 5 runder.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen.

Skrevet av K.T. 25. august 2011

Candy  Kurs for nybegynnere og litt øvede starter 29. og 30. august

Kveldskursene høsten 2011 starter snart!

Kurset på Bekkelaget skole starter mandag 29. august, Invitasjonen er her.

Stenbråten starter tirsdag 30. august, Invitasjonen er her.

Se under Kurs for mer informasjon.

Skrevet av J.A. 16. august 2011

Candy  Horsens Lang Weekend

I etterkant av landsturneringen tok Andreas turen til Østjylland for å delta i Horsens Lang Weekend, som ble arrangert 21-24 juli. Spillerne hadde i år strømmet til turneringen som hadde 43 deltakere i 2009, 86 i 2010 og i år var den fulltegnet flere uker før spillestart (120 deltakere).

Spillelokalene var trivelige, kantinen bød på fristende mat til hyggelige priser. Overnatte kunne man enten gjøre på spillestedet, eller man kunne overnatte på flotte Opus hotell, 1 km fra lokalet.

Det ble spilt 7 runder langsjakk over 4 dager, så det ble liten tid til annet for den som utnyttet tenketiden. De som ikke grublet like lenge, kunne f.eks ta turen til Aqua Forum som lå i gangavstand fra spillestedet. De danske spillerne var hyggelige, og slo også gjerne av en prat, litt språkforvirring satt bare en ekstra spiss på det hele. Andreas (og pappan) var forøvrig de eneste norske deltakerne.

Andreas spilte en svært god turnering, han møtte utelukkende spillere med rating fra 1500 til i overkant av 2000, og endte opp med 3 poeng, etter 1 seier, 4 remis og 2 tap.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 26. juli 2011

Candy  Landsturneringen 2011

20110715pic

Landsturneringen 2011 ble arrangert av 1911 som har 100 års jubileum i år. Stedet var Njårdhallen, og det var lite å utsette på pauselokalitetene. Selve spillelokalet kunne imidlertid best sammenlignes med en oksygenfattig bakerovn. Vi retter med dette en innstendig oppfording til neste års arrangører om å sørge for at spillerlokalet er skikkelig ventilert.

NSKU hadde spillere med i mange av klassene. Alle spilte tilsammen 9 runder, med inntil 3,5 timer betenkningstid totalt. Det ble lange dager for noen og enhver.

Knut spilte i Klasse 2, og gikk ubeseiret gjennom turneringen. Han sanket 5,5 poeng, hvilket holdt til en 18. plass.

Eivind, Egil og Petter Martin var våre deltagere i Klasse 3. Eivind plasserte seg best med 5,5 poeng på 19. plass. Egil fikk 4,5 poeng, og Petter Martin 3,5.

Johan og Johannes stilte i Klasse Junior. Johan tok en 8. plass med 4,5 poeng, mens Johannes var uheldig og ble syk, men sanket 3,5 poeng allikevel og kom på 14. plass.

Kristian var eneste deltager i Klasse Kadett. Han tok 2,5 poeng og spilte inn en solid økning i rating.

Didrik, Cornelius, Axel og Aschmirthan spilte i Klasse Lilleputt. Her ble den siste pallplasseringen avgjort når siste parti var ferdigspilt. Cornelius endte på 4. plass med 6 poeng og litt dårligere kvalitet etter en meget sterk innsats. Didrik endte på 8. plass, også han med 6 poeng. Aschmirthan fikk 4 poeng og Axel 3,5 poeng selv om han bare spilte 7 runder. Meget bra innsats av alle!

I Klasse Lilleputt var det også utdeling av skjønnhetspris for beste parti. Her fikk Cornelius og Eskil 3. premie for sitt avsluttende parti.

Eivind X., Pradheeban, Andreas og Linnea spilte i Klasse Miniputt. I denne klassen var det et skille mellom de sterke og de som ikke var fullt så sterke. Eivind X. tok NSKUs beste plassering med sin 3. plass. Han gikk gjennom turneringen ubeseiret og fikk tilslutt 7 poeng, det samme som 2. plassen. Andreas kom på 7. plass med 6 poeng og kun 1 tap. Pradheeban fikk en dårlig start på turneringen, men spilte bedre og bedre, og endte med 5 poeng til slutt. Linnea sanket imponerende 3,5 poeng.

Vi gratulerer med sterke innsatser!

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen.

Skrevet av J.A. 15. juli 2011

Candy  Sommersjakkskolen BGP/UGP

Som vanlig ble sommersjakkskolen avsluttet med en BGP turnering. NSKU hadde 16 av 96 deltagere og var representert i alle klassene.

I Begynnerklassen vant Casper med Ole Einar på 6. plass. Ronja spilte også i denne klassen.

I Mikroputt gikk Daniel helt til topps, med Philip på 3. plass. Thyra på 7. og David på 9. plass gjorde at NSKU hadde 4 blant de 10 beste. Dette lover godt. Linnea havnet denne gangen litt lenger ned på listen.

Andreas kom på 2. plass i Miniputt med kun 1 tap mot vinneren av klassen. Pradheeban, Haavard og Jonathan spilte også i klassen.

Lilleputt og Kadett spilte sammen også denne gangen. I Lilleputt kom Aschmirthan på 4. plass, Axel på 5. og Sebastian på 8. plass. Cornelius fikk en ny 3. plass i kadett.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av J.A. 11. juli 2011

Candy  Landsturneringen NM i sjakk 2011

Lørdag 2 juli til søndag 10 juli går Landsturningen i sjakk av stabelen, med Schakklubben av 1911 som arrangør. Disse stiller fra NSKU: Knut, Eivind, Eivind X., Didrik, Egil, Kristian, Johannes, Petter Martin, Cornelius, Johan, Axel, Aschmirthan, Pradheeban, Andreas og Linnea. Vi ønsker alle sammen lykke til og håper på mange spennende og jevne kamper.

Om du ikke skal delta selv, ta gjerne turen innom Njårdhallen for å lodde stemningen. Du kan også delta på et av sidearrangementene f.eks NM i lynsjakk fredag 7 juli. Du finner mer informasjon om arrangementet under huskelisten.

Skrevet av K.T. 30. juni 2011

Candy  Sarpsborg Sommerhurtigsjakk

Årets Sommerhurtigsjakk i Sarpsborg ble avholdt i Sangerhuset 3. juni.

Fra Nordstrand deltok Johan og Didrik. I gruppe over 1500 fikk Johan 3/6 og endte på 10. plass. I gruppe under 1500 fikk Didrik 3,5/6 og endte på 4. plass.

Vi gratulerer våre unge spillere med resultatet.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 30. juni 2011

Candy  Guttorm Klavestad Minneturnering

Turneringen ble holdt på Frediksten Festning, Halden 4. juni. Dette var 9 runder hurtigsjakk med 10 min + 5 sek pr trekk betenkning.

Fra Nordstrand deltok Johan og Didrik. Klasse B og C ble slått sammen pga få deltakere. Johan vant klasse B suverent med 9/9. Didrik kom et godt stykke ned på listen med 2/9. Motstanden ble i tøffeste laget her i Halden.

Vi gratulerer med veldig bra resultat.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 30. juni 2011

Candy  Stjernespretten

Johan, Didrik og Andreas deltok i Stjernespretten NVGP, hvor 46 deltakere stilte til start. Johan fikk 4/7 poeng i den harde A-gruppen og vant dermed klasse 2. Andreas og Didrik stilte i gruppe B. Andreas fikk en fin 4.plass med 5/7 poeng, mens Didrik kom litt lenger ned på listen med 3/7p.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 27. juni 2011

Candy  Gøteborg Cup 2011

20110612pic

Tradisjonen tro dro en gjeng med NSKUere av sted til Gøteborg for å spille sjakk og annet i Himmelfartshelgen.

Denne gangen var det Eivind S. B., Egil, Cornelius, Vetle, Andreas, Thyra og Linnea som skulle forsvare NSKUs ære både i hovedturneringen og Lynsjakkturneringen.

Yngste klasse skulle ha spilt 15 runder, men siden hele turneringen endte som en manuellt oppsatt turnering etter at datasystemet til arrangøren brøt sammen ble det kuttet to runder. De andre klassene klarte å gjennomføre sitt program med tildels store forsinkelser. Endel merkelige rundeoppsett var det også.

Som et resultat av det hele er det fremdeles ikke noen resultatlister tilgjengelige. Dermed er det kun noen resultater som er kjent.

I Lynsjakken deltok Eivind, Ola S. B. og Andreas. Andreas gjorde det best med 10 av 14 mulige poeng, hvilket holdt til 3. plass. Eivind tok 9 poeng og endte på 7. plass, mens Ola gjorde en gjesteopptreden med 7,5 poeng.

Resultatene i hovedturneringen ble tilslutt meget gode.

Andreas gjentok bedriften fra i fjor og vant yngste klasse, E, etter å kun ha avgitt 0,5 poeng. Linnea startet meget sterkt på 1. bord, og holdt seg der med 3 strake seire. Til slutt endte både Thyra og Linnea med 7 poeng, men rot i turneringsadministrasjonen gjør at plasseringene er usikre.

Cornelius og Vetle spilte i klasse D. Cornelius fikk 7,5 av 9 poeng og vant klassen etter harde kamper blant de 4 beste i toppen.

I klasse B fikk Eivind 3. plass med så langt ukjent antall poeng.

Hele resultatlisten skal etterhvert finnes her.

Bilder fra turneringen.

Skrevet av J.A. 12. juni 2011

Candy  Holmenkollen BGP/UGP

Holmenkollen BGP ble arrangert for første gang i Pressesenteret i Holmenkollen søndag 29. mai. Totalt var det 79 deltagere, hvor NSKU utgjorde mer enn 10% med sine 9 deltagere. Turneringen ble arrangert samtidig med landsfinalen i Sjakk3ern, så det var ganske fullt, og lydnivået deretter...

Eivind gjorde rent bord med full pott 6/6 og vant Miniputtklassen. Andreas fulgte opp på 2. plass.

I Mikroputt kom Daniel på en flott 3. plass med 4,5/6. Thyra kom med sine 4/6 på 5. plass. Linnea hadde 3/6.

Mats-Emil og Ronja stilte i Begynnerklassen. Mats-Emil gjorde det bra og kom på 9. plass med 3,5/6. Ronja havnet litt lenger ned med 2,5/6.

NSKU stilte med 2 spillere i den kombinerte Lilleputt/Kadett/Ungdom klassen. Her var det mange sterke spillere, og Lilleputtene hadde det tøft. Sebastian kom allikevel på 3. plass i Lilleputt med sine 2/6. Cornelius spilte sin første turnering som Kadett, og lå før siste runde bare kvalitet under lederen. Maud fra OSSU ble for sterk, og Cornelius endte til slutt på 3. plass i klassen med 4/6.

Etter turneringen var det Hiphop show før premieutdelingen.

Meget god innsats fra våre spillere i en turnering hvor det var veldig mye forstyrrende støy.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av J.A. 30. mai 2011

Candy  Drammen Torgsjakk

20110528pic

Drammens Schakklub arrangerte Torgsjakk lørdag 28. mai, med både BGP og NVGP turnering. Siden det ikke er satt opp tak over scenen på Bragernes torg i år, og værmeldingen lød på regn, var turneringen flyttet innendørs.

Cornelius var eneste deltager fra NSKU i BGP turneringen. I Lilleputtklassen endte han med full pott 6/6 poeng, og nådde dermed samtidig full pott i BGP sammenlagt med 100 poeng.

Hele resultatlisten finnes her.

I NVGP deltok Didrik og Andreas i Gruppe C. De møttes i siste runde på 1. bord for å kjempe om seiren i gruppen. Kampen endte uavgjort (remis), og dermed vant Didrik Gruppe C og klasse 5 med 5 poeng. Andreas tok 3. plass med 4,5 poeng.

Eivind og Petter Martin deltok i Gruppe B. De fikk begge 3/6 poeng.

Johan var den eneste fra NSKU i Gruppe A. Han fikk 2 poeng.

Det ble spilt mye god sjakk og det ble det gode resultater av. Vi gratulerer med strålende innsats!!

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringene

Skrevet av J.A. 28. mai 2011

Candy  Søknad om støtte

Vi minner om at fristen for søknad støtte for perioden des.2010-mai.2011, utløper 1.juni.

Har dere mulighet, er det fint om søknaden utformes i excel.

Mer om ordningen her.

Skrevet av K.T. 25. mai 2011

Candy  Sommeravslutning med båttur 21. juni

20100507pic

NSKU avslutter vårhalvåret med båttur på Oslofjorden tirsdag 21. juni kl. 18.00 – 20.30

Vil du være med på sightseeing mellom Oslos øyer med veteranskipet D/S «Børøysund» sammen med andre glade NSKUere?

I så fall må du melde deg på snarest til kontakt@nsku.no! Oppgi hvor mange som kommer fra din familie. Medlemmer får turen gratis. Rabattert pris for andre avhengig av antall deltakere - makspris for voksne kr. 200,-.

Siste frist for påmelding er 26. mai, men vi har et begrenset antall billetter, så her gjelder førstemann til mølla.

Mer informasjon kommer når turen nærmer seg.

Vi håper vi sees 21. juni!

Her er innbydelsen.

Skrevet av K.H. 24. mai 2011

Candy  Korsvoll BGP/UGP

20110524pic

1911U arrangerte årets første Korsvoll BGP/UGP 21. mai på Korsvoll skole. Med 51 deltagere var det god plass og litt mindre støy enn vanlig.

NSKU stilte med 7 deltagere - Kom igjen folkens, det er gøy å spille turnering!!!

I Lilleputt gjorde NSKU rent bord, med Didrik på 1. plass, Aschmirthan på 2. og Cornelius på 3. plass. Lilleputtene spilte sammen med Kadett og Miniputt, og dermed ble det tøffe tak i miniputt.

Eivind var dessverre borti en brikke han ikke hadde tenkt å flytte, og endte dermed på 2. plass med dårligere kvalitet enn vinneren. Sigurd og Pradheeban lærer mye i disse tøffe turneringene. Stå på!

I Mikroputt var Thyra eneste NSKU spiller. Hun kom på 3. plass etter å ha tapt for 1. og 2. plassen. Hun ble også beste jente i Mikroputt.

Neste helg er det både Torgsjakk i Drammen på lørdag, og Holmenkollen BGP på søndag. Ingen grunn til å sitte hjemme med andre ord.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Skrevet av J.A. 24. mai 2011

Candy  Kongsvingerturneringen 2011 - NVGP, 14. mai

Kongsvingerturneringen ble avholdt 14. mai på Kongsvinger Gjestegård.

Johannes, Didrik og Andreas deltok fra NSKU. Våre unge spillere hadde flere gode partier.

Johannes fikk 3/5 poeng som ga han 8. plass totalt og 1. plass i klasse 3.

Didrik fikk 3/5 poeng som ga han 11. plass totalt og 1. plass i klasse 4 og 5.

Andreas 2/5 poeng og 2. plass i klasse 5.

Vi gratulerer guttene med gode resultater!

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 23. mai 2011

Candy  Pokalkamp 2011 / Åpent Hus 12. mai

20110511pic

NSKU arrangerte Åpent Hus for alle sine medlemmer 12. mai i forkant av Pokalkampen. Det var leit at oppmøtet ikke var større, det klarer vi neste år!

De rundt 20 som kom koste seg med leker, kaker, frukt og mye annet godt. Det var også utdeling av diplomer for de som hadde spilt i Barnas Grand Prix i 2010 (Med pokaler til de som kom høyt opp i sammendraget...)

Etter utdelingen startet de to turneringene; Pokalkamp for de største mot voksenklubben, og en lagturnering for de litt mindre.

I pokalkampen mot de voksne over 15 bord var NSKU totalt overlegne. Mens kampen i fjor var helt jevn, var det i år aldri tvil om at vi kom til å vinne. Det er tydelig at mange har gjort store skritt fremover det siste året. 24,5-5,5 er rekordsifre gjennom tidene, og stillingen totalt er nå 4-4.

Resultater:

NSKUNordstrand SK1. omg2. omg
1Stig-Roar Ulvnes1-01-0
2Espen P.-Jussi Dyrnes1-00-1
3Knut-Jan Synnestvedt1-01-0
4Johannes-Carl Chr.Aarnes0,5-0,50-1
5Eivind S.B.-Otto Milvang1-01-0
6Petter Martin-Øyvind Løken1-00-1
7Johan F.E.-Werner Solberg1-01-0
8Kristian/Kristen-Hans P. Bie0,5-0,51-0
9Didrik-Steinar Flo1-01-0
10Cornelius-Hans K. Gaarder0-11-0
11Andreas-Øyvind Carstensen1-01-0
12Thomas-Lars Kveli0,5-0,51-0
13Eivind-Sjur Roald1-01-0
14Aschmirthan-Michael Jensen1-01-0
15Kristen/Kristian-Christian Kjærnsmo1-01-0
SUM12,5-2,512-324,5-5,5


På siderommet spilte Barnabas, Daniel, Dheeban, Sigurd og Henning ("Magnus Carlsen-laget") en jevn og spennende kamp over 2 runder mot Axel, Thyra, Linnea, Jens og Mats-Emil ("De navnløse"). Til slutt endte det helt likt (2 lagpoeng og 5 individuelle poeng til hver) etter at "Magnus Carlsen-laget" vant første runde 3-2, mens "De navnløse" vant 2. runde med bare 3-2 etter at Dheeban klarte en fantastisk opphenting og vant sin kamp. Dermed endte kampen sammenlagt uavgjort. Barnabas var beste poengplukker med 2 seire.

Dette skrev Nordstrand SK om kampen...

Bilder fra Åpent Hus/Pokalkampen

Skrevet av A-B./J.A. 15. mai 2011

Candy  Oslomesterskapet, 6. - 8. mai

Oslomesterskapet ble i år, som i fjor, arrangert i lokalene til Sjakkselskapet på Majorstua. Det ble spilt fem partier langsjakk, og turneringen gikk over 3 dager. Av våre stilte Johan, Johannes, Eivind og Andreas. Ettersom deltakerantallet var bare 29 stk, spilte alle i samme gruppe.

Johan endte opp med 2/5p.

Eivind overbeviste stort i sin første ”voksenturnering”, og tok 3.plassen i gruppe B (2/5 p). Han overlistet en 1700-spiller, noe som blir karakterisert som en sensasjon light på Sjakkselskapets hjemmesider.

Samme spiller måtte gi tapt mot Johannes og spilte remis mot Andreas, så ungguttene våre fikk nok satt seg i respekt.

Fyldige rapporter og bilder finnes på hjemmesiden til Sjakkselskapet.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 15. mai 2011

Candy  AKS-turneringen 7. mai

Den solfylte og varme lørdag 7. mai arrangerte NSKU turnering for barn i aktivitetsskolealder som har gått på sjakkurs i 2011. I de fine lokalene i det gule AKS-bygget på Bekkelaget skole med plass til max 40 deltagere, møtte 30 barn opp for å spille sjakk og leke ute mellom partiene. De fleste spilte sin første turnering, men utfra iveren å dømme slett ikke den siste. Alle spilte selvfølgelig like mye og alle fikk like premier.

Blant de 11 1. klassingene vant Ty (13 poeng) fra Bekkelaget knepent foran Thesakan fra Stenbråten, Caspar fra Bekkelaget og Mats-Emil fra Ekeberg (alle 12 poeng).

I klassen for 2. klassinger og eldre deltok 19 spillere. Philip fra Hallagerbakken (3. klasse) vant alle sine partier og ble nr. 1, mens Mats W., Isak og Mathias, alle fra 2. klasse på Bekkelaget fulgte nærmest.

20110512pic

Einar, Emma, Agnar, Mats-Emil, Caspar, Sivert, Thesakan, Ty, August, Oskar og Viktoria er fornøyde etter turneringen.

20110512pic

Ilanko, Brage, Anders, Erlend, Martin, Mats W., Mats A., Deeljkson, Emil, Isak, Ingrid, Thomas, Mathias, Philip, Petter, Oscar Andreas, Even, Jesper og Ludvig har fått sine velfortjente premier.

Skrevet av A-B. 12. mai 2011

Candy  Barometerturneringen

20110512pic

Fire mandager kl. 18.00 - 19.30 har det vært Barometerturnering på Bekkelaget. I en barometerturnering samler man max 5 poeng hver gang man deltar. Turneringen på Bekkelaget ble avsluttet mandag 9. mai. Arne, Caspar, Christoffer, Elurin, Isak, Linnea, Sigurd og Thomas (1 gang) deltok. I toppen var det svært jevnt og spennende mellom Linnea og Sigurd, som vekslet på ledelsen de to siste gangene. Til slutt endte de HELT likt med 17 poeng og delte turneringsseieren. Deretter fulgte Christoffer (11 poeng), Isak og Caspar (begge 8 poeng).

Vi takker for sesongen og regner med å ønske velkommen i september til nytt kveldssjakkurs på Bekkelaget mandager fra kl. 18.

Det er fortsatt muligheter til å spille sjakk på kvelden på Stenbråten skole tirsdagene 24. og 31. mai kl. 18.00 - 19.30.

Skrevet av A-B. 12. mai 2011

Candy  Eidsiva Cup, Ridabu 8. mai

20110511apic

Søndag 8.mai var det BGP turnering på Hamar. Didrik var eneste deltaker fra NSKU.

Kadett, Ungdom og Lilleputt spillte i samme gruppe noe som ga god motstand.

Arrangement og servering var som vanlig veldig bra på Hedemarken og vi anbefaler gjerne andre fra NSKU å delta på denne turneringen fremover.

Didrik fikk 4 av 6 poeng og endte på 2. plass i klasse Lilleputt.

Vi gratulerer med god innsats.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 11. mai 2011

Candy  Rælingen BGP 7. mai

20110511pic

Rælingen BGP ble arrangert På Sandbekken Ungdomsskole lørdag 7. mai. Det var strålende vær, og mange benyttet tiden mellom partiene til å leke og ha det gøy ute.

NSKU hadde deltagere i to klasser, Thyra og Linnea i Mikroputt, og Didrik og Cornelius i Lilleputt.

Lilleputt og Kadett spilte sammen, hvilket ga god motstand. Cornelius endte med seier i Lilleputt mens Didrik kom på 4. plass.

I Mikroputt var det lenge jevnt, men Linnea vant siste runden og sikret seieren i klassen. Thyra kom på 3. plass.

Vi gratulerer våre unge deltakere med fine resultater.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Skrevet av J.A. 11. mai 2011

Candy  Åpent hus for NSKU torsdag 12. mai

20100507pic

Torsdag 12. mai er det åpent hus for Nordstrand sjakklubbs ungdom (NSKU) på Lambertseter gård, Lambertseterveien 37. Fra kl. 17.30 serverer vi frukt, kaker og drikke. Vi deler ut BGP-diplomer og pokaler for 2010.

Kl. 18.30 – ca. 19.45: Lagturnering for alle barn som deltar på Åpent hus (2-5 på hvert lag).

Kl. 18.30 – ca. 21.00: Erfarne NSKUere spiller lagkamp over ca. 15 bord mot de voksne i Nordstrand SK.

Vi selger sjakkbøker og NSKU-T-skjorte .

Håper vi sees 12. mai!

Her er innbydelsen.

Skrevet av K.H. 07. mai 2011

Candy  NM for Skolelag 2011

NM for skolelag ble arrangert på Sandaker Vidregående skole i Oslo i helgen (29. april - 1. mai). Turneringen ble arrangert av OSSU i samarbeid med Sjakkhuset. Lokalitetene var egentlig greie nok, med unntak av toalettforholdene som var elendige :-(.

Fra NSKU stilte kun Ekeberg i barneskoleklassen. Etter knepent tap i første runde gjorde laget en strålende innsats og gikk helt frem til siste runde før de igjen tapte med minste mulige margin. Dermed ble det til slutt 11. plass for Ekeberg. På laget spilte Cornelius, Aschmirthan, Pradheeban og Thyra.

I klassen for barneskoler tok Oslo dobbeltseier, men det var gledelig at fjorårets Oslodominans ble brutt. Det var i år "bare" 6 Oslolag blant de 10 beste.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Skrevet 05. mai 2011

Candy  Utsatt påmelding for Gøteborg Cup

Egil, Cornelius, Andreas, Thyra og Linnea reiser til Gøteborg-cup 2. - 5. juni. Vil du være med, meld ifra til klubben innen 1. mai (utsatt frist).

Sjakkturneringen i Göteborg er et av arrangementene gjennom året som NSKU oppfordrer til deltagelse i. Vi satser på gjentagelse av suksessen fra tidligere år, da deltagerene hadde det kjempeflott. (I 2009 og 2010 ble det til og med noen topplasseringer!)

Spillelokalet er Nya Lundenskolan, Kärralundsgatan 3, 400 60 Göteborg, se kart her.

Sjekk websiden til turneringen for flere detaljer.

NB!! Bindende påmelding til turnering@nsku.no

Overnatting og reise administreres av den enkelte deltaker. Det tilbys overnatting på skolen for de som ønsker det. For 900kr kan man overnatte i klasserom 3 netter (ta med utstyr selv) og man får 2 måltider pr dag (bare middag på torsdag). Man mottar også et gjestekort med frie kollektivreiser m.m.

For hotellovernatting sjekk gjerne www.hotels.com. Hoteller i nærheten av Kärralundsgatan 3 er f.eks Spar Hotel Gårda (0,82 km), Scandic Opalen (1,6 km), Rica Hotel Gøteborg (1,7km), Clarion Collection Hotel Odin (1,8 km) og Scandic Crown (1,9km)

Klubben melder på deltakerne samlet og betaler samtidig påmeldingsavgiften.

Skrevet av K.T. 30. april 2011

Candy  Norsk Sjakkfestival Fagernes 17. - 24. april

20110426pic

Påsken 2011 sto i sjakkens tegn for fire spillere fra NSKU.

Johan, Linnea, Andreas og Didrik med familier hadde tatt veien til Norges nye sjakkhotell Quality Hotel Fagernes.

Festivalen ble glimrende gjennomført av Norsk Sjakkforlag ved Øystein Brekke, sammen med flere gode medhjelpere. Hotellet framsto også som en ypperlig arena for denne type arrangementer: sjakk, foredrag, kurs kombinert med andre ferie- og familieaktiviteter.

Det ble spillt mange gode partier av våre unge medlemmer fra NSKU.

Johan vant over en FM og fikk remis mot flere sterke spillere i Det Åpne NM gruppe A og endte opp med 3,5/9 poeng.

Andreas vant BGP- turneringen hvor kadett, lillleputt og miniputt spillte i samme gruppe. Linnea fikk 4. plass i mikroputt.

I lynsjakkturneringens gruppe A fikk Johan 5/11 poeng. I gruppe B fikk Didrik 6. plass med 7/11 poeng og Andreas 8. plass med 6,5/11 poeng.

Linnea deltok også og fikk 3/11 poeng.

I Det Åpne NM gruppe C fikk Andreas 5. plass med 4/7 poeng og Didrik 6. plass med samme poengsum.

Vi gratulerer våre unge deltakere med fine resultater.

Åpne NM gruppe A resultatlisten finnes her.

BGP resultatlisten finnes her.

Åpne NM gruppe B og C resultatlisten finnes her.

Påskelyn resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 26. april 2011

Candy  Barnas sjakkdag 10. april

Mats-Emil, Daniel, Sigurd, Kristoffer, Jacob, Ilanko, Jacob og Linnea deltok på Barnas sjakkdag på Sjakkhuset, sammen med mange andre unge sjakkspillere. Samtlige deltakere klarte å hale i land en eller flere seire, og fikk med seg fine premier og sikkert nesten like kjærkommen påskesjokolade hjem. Flott innsats alle sammen!

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 13. april 2011

Candy  Sølv til Johan i Knut Bøckman Open

Johan imponerte i gruppe A i Knut Bøckman Open, som gikk av stabelen 8-10 april. Han endte opp med 4/5 poeng og en ratingprestasjon på hele 2095, og måtte kun se seg slått av vinneren , Brede Alex. Kvisvik fra Kristiansund. Dette partiet og flere andre kan studeres nærmere her.

Johannes deltok også i denne gruppen.

I B-gruppen gjorde Egil det best av våre med 4/5 poeng, også han ble beseiret av vinneren i gruppen, Arman Ghaderi fra Trondheim. Didrik vant gruppe 5, med 3/5 p. Andreas var siste deltaker av våre i denne gruppen.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 13. april 2011

Candy  NSKU BGP/UGP

20110406pic

Lørdag 2. april var dagen for årets store dugnad i NSKU: NSKU BGP-UGP. 93 deltagere var litt bedre enn i 2010, men lavere enn i "gamle dager". Meget gledelig var halvparten (46) fra NSKU! Ved siden av erfarne BGP spillere, var det mange som spilte sin første sjakkturnering.

Det var mange gode trekk og fine plasseringer. Aller best gikk det denne gangen i de eldste klassene. Eivind vant miniputtklassen med 6/6 og Egil var like suveren i kadettklassen. Klassene lilleputt, kadett og ungdom spilte sammen, og Cornelius vant lilleputtklassen etter å ha slått alle andre enn Egil. Didrik var en av dem som måtte strekke labb, og han tok 2. plassen. I mikroputtklassen ble det en fin 2. plass til Daniel og 3. plassen tok David, begge med 5 seire.

Alle som vil spille flere turneringer, bør følge med på huskelisten til høyre på denne siden.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

En stor takk rettes også til dere som stilte opp og hjalp til med rigging, kantine og rydding. Tusen takk!

Skrevet av A-B. 05. april 2011

Candy  Kveldstilbudet fremover

Tirsdager f.o.m. 29.mars og fremover kl. 18.00 - 19.30 er det sjakkturnering på Stenbråten skole. Deltakere deles inn i to klasser: nybegynnere og øvede.

Mandager f.o.m. 4. april t.o.m. 30. mai kl. 18.00 - ca. 19.15 er det sjakkturnering på Bekkelaget skole. 16. mai tar vi pause. Vi kaller turneringen Barometerturnering. Det betyr at deltagerne hver gang deles inn i grupper à 4. Alle i hver gruppe spiller mot hverandre, og alle som er tilstede får poeng. 30. mai avsluttes turneringen og det blir premieutdeling.

Skrevet av A-B. 28. mars 2011

Candy  Gøteborg Cup 2. - 5. juni

Sjakkturneringen i Göteborg er et av arrangementene gjennom året som NSKU oppfordrer til deltagelse i. Vi satser på gjentagelse av suksessen fra tidligere år, da deltagerene hadde det kjempeflott. (I 2009 og 2010 ble det til og med noen topplasseringer!)

Spillelokalet er Nya Lundenskolan, Kärralundsgatan 3, 400 60 Göteborg, se kart her.

Sjekk websiden til turneringen for flere detaljer.

NB!! Bindende påmelding til turnering@nsku.no innen 20. april!

Overnatting og reise administreres av den enkelte deltaker. Det tilbys overnatting på skolen for de som ønsker det. For 900kr kan man overnatte i klasserom 3 netter (ta med utstyr selv) og man får 2 måltider pr dag (bare middag på torsdag). Man mottar også et gjestekort med frie kollektivreiser m.m.

For hotellovernatting sjekk gjerne www.hotels.com. Hoteller i nærheten av Kärralundsgatan 3 er f.eks Spar Hotel Gårda (0,82 km), Scandic Opalen (1,6 km), Rica Hotel Gøteborg (1,7km), Clarion Collection Hotel Odin (1,8 km) og Scandic Crown (1,9km)

Klubben melder på deltakerne samlet og betaler samtidig påmeldingsavgiften.

Skrevet av K.T. 26. mars 2011

Candy  Fagernes Sjakkfestival BGP/UGP/mm.

NSKU har besluttet å støtte deltagelse på turneringene som arrangeres på Fagernes i påsken.

Det endelige beløpet avhenger av det totale antallet deltagere fra NSKU, men som minimum vil det bli gitt totalt 750,- pr. spillende medlem.

Skrevet av J.A. 25. mars 2011

Candy  OM for Skolelag 19. - 20. mars

20110308pic

I helgen var 22 lag med spillere fra barneskoler og 2 lag med ungdomsskoleelever samlet på Korsvoll skole til en av årets viktigste turneringer; OM for skolelag. Ungdommene gjorde seg ferdige på lørdagen. Svært gledelig stilte NSKU opp for å kjempe om Trygve Waage Cup, som turneringen også er på ungdomstrinnet. Etter å ha måttet gi bort 4 poeng på WO p.g.a. en misforståelse, ble NSKUs lag nr 2 med 5,5 poeng av 16 mulige.

I barneskoleklassen deltok 5 lag fra NSKU, mot 7 i 2010. Ekeberg og Stenbråten stilte med rene skolelag, og kan dermed delta i NM for skolelag (i Oslo 29.04-01.05), selv om de såvidt ikke kom blant de 10 beste. Lagene fra Oslo er blant de beste i landet. Stenbråten klarte i siste liten å få tak i en fjerdemann. I klassen for blandede lag tok NSKU storeslem ved lagene NSKU Dupermix, NSKU Supermix og NSKU Kursmix. Totalt ble NSKU Dupermix turneringens nest beste lag, bare slått av Oslomestrene fra Bjølsen.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Skrevet av A-B. 22. mars 2011

Candy  Sjakkhuset BGP/UGP 12. mars

Sjakkhuset arrangerte BGP/UGP-turnering 12.mars på Sandaker skole. Fra BGP stilte Agnar, Brage, Silje, Thyra, Philip, Jakob, Michael og Linnea opp til start.

NSKUs nybegynnere gjorde en sterk innsats. Brage og Silje fikk 6 og 7 plass, begge med 14 poeng. 6 år gamle Agnar fikk 3 remis og 9 poeng.

I mikroputt endte Philip på en glimrende 4.plass med 14p Linnea 12p, Thyra 11p og Michael 10p stilte også opp i denne klassen.

Eivind kom på sterk 3 plass med 15 p. i miniputtklassen, bare kvaliteten skilte han fra sølvvinneren. Jakob fikk 11 p.

NSKU gratulerer alle deltakerne med flott innsats og minner om at neste BGP-turnering, arrangeres av NSKU 2. april!

Vel møtt!

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 19. mars 2011

Candy  Skedsmokorset BGP

20110308pic

Skedsmokorset Sjakklubb arrangerte uten problemer sin første BGP-turnering med bare litt ekstern hjelp.

Didrik og Cornelius spilte i Lilleputt som var slått sammen med Kadett. Det gikk veldig bra, Didrik vant, med Cornelius på 2. plass. Begge plasserte seg foran Kadettene i sammendraget.

I Miniputtklassen var Andreas eneste deltager fra NSKU. Han vant klassen på kvalitet.

Jenteduoen Thyra og Linnea spilte i Mikroputt, hvor det var meget jevnt. Thyra kom på 2. plass med best kvalitet av de 6 (!) som hadde lik poengsum. Linnea fulgte hakk i hæl på 4. plass.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Skrevet av J.A. 08. mars 2011

Candy  Årsmøte NSKU 2011

Årsmøtet 2011 nærmer seg. Det vil bli arrangert på Lambertseter gård torsdag 17. mars kl 18.00. Sett kryss i kalenderen!

Saker til Årsmøtet må meldes til styret@nsku.no innen 10. mars.

Innkallelse finnes her.

Skrevet av J.A. 03. mars 2011

Candy  Karmøy Hurtig NGP 26. - 27. Feb 2011

20110301pic

Didrik tok med familien på den lange kjøreturen over Haukelifjellet til Haugesund for å delta på sjakkturnering. Turneringen ble spillt på Radisson BLU Hotell.

Været i Haugesund denne helgen passet utmerket for en innendørs sjakkturnering. Vertskapet og omgivelsene ga en hyggelig atmosfære for deltakere med familier.

Det ble spillt 5 runder lørdag og 2 runder søndag med 25 min. betenkningstid.

Didrik gjorde en bra innsats og tok 5 av 7 poeng. Dette holdt til 4. plass i gruppe B og 1. plass i klasse 5.

Vi gratulerer med godt resultat.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av H.M.B. 01. mars 2011

Candy  Vintersjakkskolen BGP/UGP 2011

20110226pic

Vintersjakkskolen 2011 ble arrangert på Skøyen skole. Etter 4 dager med undervisning, turneringer og moro ute i snøen, var det tid for den avsluttende BGP/UGP turneringen.

NSKU stilte opp med totalt 13 deltagere, og var representert i Mikro, Mini og Lilleputt. Totalt var det totalt 56 deltagere.

I Miniputt ble det dobbelt NSKU i toppen, med Eivind på 1. plass, og Andreas på 2. plass. Pradheeban, Håvard og Jakob var de andre fra NSKU i denne klassen.

Lilleputtene spilte sammen med de to Kadettene. Cornelius vant Lilleputtklassen på kvalitet, mens Aschmirthan kom på 4. plass. Thomas var den siste fra NSKU i Lilleputtgruppen.

I Mikroputtklassen tok Thyra en sterk tredjeplass, etter kun 2 tap. Philip fulgte opp på 5. plass, mens Michael, David og Linnea tok 7. til 9. plass.

Flott innsats!

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen finnes her.

Skrevet 26. februar 2011

Candy  Johannes Nordisk mester!

20110222pic

10-årige Johannes Haug gikk seirende ut av yngste klasse i nordisk mesterskap for ungdom som ble arrangert i OSS i helgen. I nordisk spiller de to beste fra hvert av de nordiske landene, m.a.o. er nivået høyt. Vi gratulerer på det varmeste!

Før siste runde ledet Johannes med et halvt poeng, og han gjorde kort prosess med sort mot sin motstander i siste runde, så det var fort gjort å sikre mesterskapet. Norge vant begge de yngste klassene, og ble beste nasjon.

Hele resultatlisten finnes her.

Se her for Nettavisens dekning av turneringen.

Skrevet av J.A. 22. februar 2011

Candy  NSKU i Østlandsserien - Runde 5

Søndag hadde Nordstrands rene ungdomslag med Cornelius, Didrik, Andreas og Axel bortekamp mot lederene i 4. divisjon, Follo.

Dette ble tøft, og det ble tap 3,5 - 0,5 etter at Andreas fikk remis.

Det er 2 runder igjen, som går henholdsvis hjemme mot Stovner lørdag 12. mars, og borte mot Oslo SS 6 søndag 13. mars.

Seriesjakken kan følges på Rune Djurhuus’ hjemmesider : http://heim.ifi.uio.no/~runed/seriesjakk.html

Skrevet av J.A. 16. februar 2011

Candy  OSS Hurtig-GP 6. februar

Søndag kl 12 gikk startskuddet på OSS hurtig-GP, som ble arrangert i klubbens lokaler på Majorstua. Hele 67 deltakere stilte til start, og med GM Jon Ludvig Hammer i spissen, skulle det ikke være noe å si på nivået heller.

Fra NSKU stilte Johannes, Eivind, Didrik og Andreas.

Johannes konkurrerte i gruppe A (rating over 1500). Til tross for han var lavest ratet i gruppen, endte Johannes opp med 3/6 poeng og en 16 plass. Dette holdt til 3 plass i klasse 2.

Gruppe A ble, ikke overraskende, vunnet av Hammer som fikk full pott 6/6 poeng.

Eivind gjorde det best av våre i gruppe B med 4,5/6 poeng og en 5. plass totalt. Han kom med dette på 2 plass i gruppe 4. Andreas fulgte tett bak på sjetteplass med 4/6 poeng. og tok seieren i gruppe 5.

Didrik endte litt lenger ned på listen denne gangen, med 2/6 poeng.

Gruppen ble vunnet av Håkon Munkejord med 6/6 poeng.

Neste GP-turnering i OSS’ regi er Knut Bøckman Open 8. – 10.april.

Hele resultatlisten finnes her.

Skrevet av K.T. 07. februar 2011

Candy  Stomperudsjakken BGP

2011026pic

Stomperudsjakken ble arrangert også i år på Sørum VGS.

Aschmirthan, Didrik, Cornelius, Andreas, Thyra og Linnea hadde tatt turen fra Oslo for å spille i denne årets 2. BGP turnering. I tillegg stilte Mona opp i Driver klassen.

I Lilleputt klassen endte Cornelius på 2. plass, med 5 av 6 mulige poeng. Didrik endte på 5. plass etter en sterk remis mot vinneren i siste runde. Aschmirthan kom på 6. plass.

Andreas gjorde rent bord og vant Miniputt klassen med 6 av 6 mulige poeng.

Jentene gjorde det også skarpt i Mikroputt. Thyra tok 2. plassen med 4.5 poeng, og Linnea fulgte opp på 4. plass med 4 poeng.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Skrevet av J.A. 06. februar 2011

Candy  Oppdatert: Endret rom for Kveldskurset på Bekkelaget skole

Kurset begynner mandag 7. februar kl 18.00 og varer 7 ganger.

Vi holder nå til i den grå paviljongen (2. klasse-basen) som ligger til venstre (nord for) for A-bygget (hovedbygningen). Bekkelaget skole ligger på Holtet, rett ved trikkeholdeplassen.

Kurset passer for nybegynnere og litt øvede. Det er en vidreføring av SFO/AKS-kursene, uten at det er en forutsetning at barnet har gått slike kurs.

Invitasjonen er her.

Velkommen!

Skrevet av J.A. 06. februar 2011

Candy  Nytt kveldskurs på Bekkelaget skole

Kurset begynner mandag 7. februar kl 18.00 og varer 7 ganger.

Vi holder til i det gule AKS-huset til høyre for hovedbygningen.

Kurset passer for nybegynnere og litt øvede. Det er en vidreføring av SFO/AKS-kursene, uten at det er en forutsetning at barnet har gått slike kurs.

Invitasjonen er her.

Velkommen!

Skrevet av J.A. 01. februar 2011

Candy  Nord-Odal Vinter Grand Prix

20110130pic

Nord-Odal Sjakklubb arrangerte Vinter Grand Prix 2011 29. - 30. januar.

NSKU deltok med Eivind B., Petter Martin, Johannes og Didrik.

Vi hadde en fin helg på Milepelen Vertshus hvor turneringen ble holdt. Det var mye bra spill og gode resultater i både A og B gruppen. Turneringen gikk over lørdag og søndag og det ble spilt totalt 5 runder.

Johannes fikk 2,5 p i gruppe A og 7. plass i klasse 2.

Eivind fikk 3,5 p i gruppe B og 3. plass i klasse 4.

Petter Martin fikk 3 p i gruppe B og 5. plass i klasse 4.

Didrik fikk 3 p i gruppe B og 1. plass i klasse 5.

Vi gratulerer guttene med gode resultater!

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Skrevet av H.M.B. 30. januar 2011

Candy  Moss BGP

20110129pic

Moss Schackklubb arrangerte årets første BGP i Moss.

NSKU deltok med Andreas, Cornelius, Linnea og Thyra i turneringen hvor alle spilte i samme gruppe (Bortsett fra Begynnerene).

Resultatet ble veldig bra, Cornelius og Andreas vant henholdsvis Lilleputt og Miniputt. I Mikroputt kom Linnea på 2. plass, og Thyra på 4. plass.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Flott innsats!

Skrevet av J.A. 29. januar 2011

Candy  Invitasjon til Nord-Odal GP

Nord-Odal Sjakklubb arrangerer Vinter Grand Prix 2011 29. - 30. januar. Dette er en turnering for voksne/ungdommer, og ikke en BGP turnering.

Turneringen blir spilt på Milepelen Vertshus i Nord-Odal, hvor det også er mulig å overnatte.

Invitasjonen er her.

Skrevet av J.A. 20. januar 2011

Candy  NSKU i Østlandsserien - Runde 3 og 4

Det var to runder i Østlandsserien i helgen. Lørdag 15. hadde Nordstrands rene ungdomslag med Cornelius, Didrik, Andreas og Ascmirthan walkover, mens de søndag møtte Modum.

Guttene kjempet seg til uavgjort med 1 tap, 1 seier og 2 remis.

Neste kamp er borte mot lederne i 4. divisjon, Follo 2, søndag 13. februar.

Seriesjakken kan følges på Rune Djurhuus’ hjemmesider : http://heim.ifi.uio.no/~runed/seriesjakk.html

Skrevet av J.A. 18. januar 2011

Candy  NM i hurtigsjakk 2011

20110109pic

Fredrikstad Sjakklubb arrangerte Åpent NM i hurtigsjakk på Lisleby Samfunnshus. I år ble det ny rekord i deltagerantall, med 145 deltagere.

NSKU denne gangen med deltagere i alle tre gruppene, selv om de fleste var med i gruppe C.

Johan og Johannes spilte i Gruppe A sammen med en god del GM, IM og FM. God erfaring for guttene. Johan endte med 4 poeng i klasse 1.

Eivind S. B. og Petter Martin spilte i Gruppe B, og fikk hhv 6 poeng og 3 poeng. For Eivind holdt dette til 6. plass i klasse 3.

Didrik, Andreas, Cornelius og Eivind D. spilte i gruppe C. Andreas gjorde en kjempeturnering og endte med 8 poeng og totalt en 2. plass i Gruppe C. Det ble også 1. plass i klasse 5. Didrik endte med sine 6.5 poeng på 9. plass i gruppen, og 5. plass i klasse 5. Cornelius (6 poeng) endte på 13. totalt og 6. plass i klassen. Eivind D. fulgte opp med 5.5 poeng og en 12. plass i klassen.

Hele resultatlisten finnes her.

Bilder fra turneringen

Skrevet av J.A. 10. januar 2011

Candy  NSKU kurs våren 2011

Kveldskurset på Stenbråten starter tirsdag 11. januar. Sjekk under Kurs for mer informasjon og invitasjon.

Vi håper også å arrangere kveldskurs på Bekkelaget og Østensjø mandagskvelder. Mer informasjon når den er tilgjengelig.

Følgende Aktivitetsskoler har kurs som starter i nærmeste fremtid: Bekkelaget, Bøler, Ljan, Oppsal, Prinsdal, Rustad og Lusetjern. Sjekk under Kurs for nærmere informasjon.

Skrevet av J.A. 09. januar 2011

Candy  NSKU BGP har fått ny dato

Merk at dato for NSKU BGP er endret til 2. april. Det ble krøll med tilgangpå lokalet :-(

Skrevet av J.A. 01. januar 2011